Plimbarile in natura cu familia sau deplasarile la birou necesita, de cele mai multe ori, o masina functionala si bine pusa la punct. Pe cat de importanta este marca, aspectul sau culoarea, pe atat de necesar este ca starea autovehiculului sa fie impecabila. In aceasta categorie intra si anvelopele, la care presiunea aerului trebuie sa aiba o valoare potrivita. In caz contrar, te poti trezi cu o serie de cauciucuri uzate, dezumflate si un consum mai mare de carburant. Datorita acestor probleme care pot sa isi faca aparitia, multi soferi considera ca cel mai bun compresor auto pentru uz individual este cea mai buna solutie. Cu ajutorul lui, poti verifica starea anvelopelor sau le poti umfla, oriunde te-ai afla. Descopera in randurile urmatoare toate informatiile necesare, inclusiv cateva dintre cele mai bune compresoare auto pe care sa le alegi.
Cel mai bun compresor auto – Ce este?
Pentru a intelege mai repede si mai usor existenta unui compresor auto, imagineaza-ti ca acesta este un aparat folosit ca o pompa electrica. In cazul in care observi ca masina ta are probleme la nivelul rotilor, poti apela la un dispozitiv care sa pompeze aer in cel mai scurt timp. Un compresor auto genereaza o cantitate foarte mare de aer per 60 de secunde, asigurand o buna functionare a rotilor tale in doar cateva secunde.
Daca este ales cum trebuie, un compresor auto profesional te ajuta sa salvezi atat timpul necesar pentru a umfla rotile, cat si cantitatea de efort depus. Spre deosebire de o pompa manuala, aici nu trebuie decat sa apesi un simplu buton – insa nu inainte de a te asigura ca dispozitivul este potrivit nevoilor tale si poate face fata volumului de aer.
Cel mai bun compresor auto – TOP RECOMANDARI
Compresoarele auto difera, fiind potrivite pentru autoturisme variate. Cu toate acestea, am pregatit pentru tine o analiza comparativa a compresoarelor auto de pe piata, pentru care am selectat urmatoarele:
1. Pareri compresor aer AEG KD
Bucura-te de dezvoltarea constanta a tehnologiei si apeleaza la un dispozitiv cu functionare automatizata. Compresorul auto AEG KD te ajuta sa setezi presiunea automat, urmand sa se opreasca singur atunci cand atinge nivelul dorit. Presiunea maxima de lucru este de 7 bari, fiind un compresor auto de 12V.
2. Pareri compresor auto Xiaomi Mi Portable Electric
Daca iti doresti un dispozitiv care sa poata face mai mult decat un simplu compresor auto, avem solutia pentru tine. Compresorul auto Xiaomi Mi Portable Electric este ideal pentru a umfla nu doar rotile de masina, cat si cele de bicicleta sau chiar o minge! Selecteaza obiectul pe care il doresti si alege dintre optiunile prestabilite, folosind display-ul digital.
3. Pareri compresor aer PNI CPA700 dublu piston si kit reparatie anvelope
Afla tot ce ai nevoie despre compresorul auto PNI CPA700 dublu piston si kit reparatie anvelope chiar din manualul de utilizare. Datorita debitului de aer de 70 litri pe minut, vei putea umfla rotile folosind alimentarea de 12V. Presiunea maxima a dispozitivului este de 10 bari, iar consumul de curent nu depaseste 25 A. In kit, este inclus un set de clesti pentru baterie, precum si un set rapid de reparatie pentru anvelope.
4. Pareri compresor auto 12V Heavy Duty Sealey
Esti in cautarea unui compresor auto portabil? In acest caz, te poti orienta catre un compresor auto 12V Heavy Duty de la Sealey, potrivit pentru a face fata oricarei solicitari. Presiunea maxima este de 100 PSI, venind cu un kit cu accesorii si un cablu de alimentare de 3 metri.
5. Pareri compresor aer Black & Decker ASI200
Mic, compact dar extrem de util, compresorul auto Black & Decker ASI200 este recomandarea noastra in materie de dispozitiv portabil usor de folosit. Cu ajutorul butonului de control al presiunii, poti regla valorile la cele dorite. Compresorul auto Black & Decker ASI200 are un debit maxim de aer de 9 litri pe minut si o presiune maxima de lucru de 8,27 bar – alaturi de o tensiune de alimentare de 12V.
Cel mai bun compresor auto – Caracteristici de urmarit
Oferta existenta pe piata in materie de compresoare auto este extrem de variata. Poti alege un compresor auto in functie de pret, putere si design, sau te poti orienta catre urmatoarele caracteristici:
- Voltaj – pe langa majoritatea complesitoare de produse cu conectivitate la prize de 12V, poti alege un compresor auto de 220V. Aceste modele sunt compatibile cu prizele de 220V, avand o putere de comprimare net superioara si un timp necesar umflarii mult mai scazut. Din acest motiv, compresoarele auto de 220 V sunt folosite deseori in vulcanizari. De cele mai multe ori, au un pret mai piperat;
- Puterea si debitul de pompare – sunt usor de identificat in informatiile tehnice ale compresorului auto. Chiar daca puterea dispozitivului este esentiala, mult mai importanta este valoarea debitului de aer. Cu cat acest numar este mai mare, cu atat viteza de umflare a rotilor este mai apreciata. Chiar daca puterea unui compresor auto este de 220W si debitul de 35 litri pe minut, este recomandat sa alegi in functie de debit (si nu de putere) pentru a te asigura ca ai facut o alegere in raport cu nevoile tale;
- Presiunea maxima – determina valoarea maxima de presiune ce poate fi masurata si afisata pe compresorul auto profesional. In mod normal, modelele cele mai slabe au o presiune maxima de 7 bari, pe cand dispozitivele cele mai bune afiseaza 20 bari. Pe masura ce capacitatea de citire si de afisare a presiunii creste, stii cu siguranta ca produsul este capabil sa ofere un nivel real al aerului din roti.
Multumita numeroaselor modele existente pe piata, la preturi si functionalitati diferite, orice sofer se poate bucura chiar si de un mini compresor auto de la Lidl sau de un compresor auto de 12V de la Bosch. In multe situatii, alegerea unui compresor auto portabil este cel mai bun lucru pentru a putea face fata oricaror probleme aparute. Iar daca esti interesat de alegerea unui compresor de aer pentru gospodarie, te invit sa citesti acest articol, care iti va oferi informatii pretioase.
Lasă un răspuns